Hrvatski English

Dragi naši gosti!

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u naš obiteljski restoran.

U našem objektu njegujemo prvenstveno domaću baranjsku kuhinju  već 50 godina.

Nerijetko se koristimo dobrom starom recepturom naših baka i djedova,
na čemu smo vrlo zahvalni.

Gotovo sve namirnice proizvedene su na našem obiteljskom imanju
što Vam jamči svježinu i kvalitetu hrane koju nudimo.

Posjedujemo i malu etno zbirku koju su nam podarili članovi obitelji,
ali i prijatelji pa čak i gosti jer za nas ti predmeti imaju vrijednost kao čuvari našeg identiteta.

O nama

Najstariji smo ugostitelji na području Baranje.

Mi smo treća generacija koja uživa ugostiti prave gurmane i vidjeti zadovoljne goste koji se iznova vraćaju.
Zato se i Vama toplo preporučujemo.

Vlasnici i osoblje želi Vam dobar tek
i ugodan boravak u našem objektu!

Ponuda kuće


U našoj ponudi imamo veli bogat meni u kojem Vam nudimo doručke, hladna predjela, juhe, lokalne specijalitete od mesa i ribe, jela s roštilja, odreske, priloge, salate i slastice.

Specijaliteti kuće

RIBLJI PAPRIKAŠ S DOMAĆIM TJESTOM
(juha od šarana, soma i štuke, tijesto, kruh)

ŠTUKA SA BIJELIM LUKOM
(pržena štuka prelivena sa bijelim lukom)

RIBLJI PERKELT
(umak od više vrsta riječne ribe, začini, tijesto sa sirom, kruh)

PERKELT OD DIVLJAČI
(divljač u lovačkom umaku, kruh, s domačim njokama i sirom)

ČOBANAC
(juneći gulaš, začini, kruh)

DOMAĆA KOBASICA S KUPUSOM I KROMPIROM
(pržena svježa domaća kobasica, dinstani kupus, kuhani krumpir, kruh)

MIJEŠANO MESO
(ćevapi, pljeskavica, slanina, domaća kobasica, kotlet, ražnjići, luk, ajvar, kruh)

BARANJSKI ODREZAK
(svinjski odrezak s češnjakom, kruh)
Kako bi se upoznali s našom potpunom ponudom pogledajte naš meni.

BARANJSKI DORUČAK


BAKIN DORUČAK

(kruh, domaća svinjska mast, paprika)

OMLET S DOMAĆOM ŠUNKOM ILI SLANINOM
(jaja, domaća slanina ili šunka, kruh)

OMLET S POVRĆEM
(jaja, svježa paprika, luk, kruh)

SEOSKI DORUČAK
(3 jaja na oko, kobasica, kruh)

HLADNA PREDJELA


DOMAĆA ŠUNKA

DOMAĆI KULEN
DOMAĆA KOBASICA
DOMAĆI ČVARCI I KRVAVICA
SIR TRAPIST
DOMAĆI KRAVLJI SIR S VRHNJEM

JUHE


BISTRA JUHA
JUHA OD RAJČICE
RAGU JUHA

SPECIJALITETI OD DIVLJAČI

Rade se po prethodnoj narudžbi za više od jedne osobe,
potrebno je naručiti bar 3 sata ranije

PERKELT OD DIVLJAČI
(divljač u lovačkom umaku, kruh, s domačim njokama i sirom)

LOVAČKI GULAŠ
(gulaš od divljači, kruh)

DIVLJAČ A LA WILLD
(divljač u slatko-kiselom umaku, kroketi ili domaće knedle, kruh)

SPECIJALITETI KUĆE

RIBLJI PAPRIKAŠ S DOMAĆIM TJESTOM
(juha od šarana, soma i štuke, tijesto, kruh)

ŠTUKA SA BIJELIM LUKOM
(pržena štuka prelivena sa bijelim lukom)

RIBLJI PERKELT
(umak od više vrsta riječne ribe, začini, tijesto sa sirom, kruh)

PERKELT OD DIVLJAČI
(divljač u lovačkom umaku, kruh, s domačim njokama i sirom)

ČOBANAC
(juneći gulaš, začini, kruh)

DOMAĆA KOBASICA S KUPUSOM I KROMPIROM
(pržena svježa domaća kobasica, dinstani kupus, kuhani krumpir, kruh)

MIJEŠANO MESO
(ćevapi, pljeskavica, slanina, domaća kobasica, kotlet, ražnjići, luk, ajvar, kruh)

BARANJSKI ODREZAK
(svinjski odrezak s češnjakom, kruh)

RIBLJI SPECIJALITETI

PRŽENI ILI POHANI ŠARAN
(šaran paniran s mrvicama i jajima ili samo s brašnom, kruh)

PRŽENI ILI POHANI SOM
(som paniran s mrvicama i jajima ili samo s brašnom, kruh)

PRŽENI ILI POHANI SMUĐ
(smuđ paniran s mrvicama i jajima ili samo s brašnom, kruh)

SMUĐ ORLY ZA DVIJE OSOBE
(fileti od smuđa prženi u pivskom kvascu)

PRŽENA ILI POHANA ŠTUKA
(štuka, kruh)

ŠTUKA ŠPIKOVANA S BIJELIM LUKOM
(pržena štuka prelivena s bijelim lukom, kruh)

RIBLJA PLATA ZA DVIJE OSOBE
(šaran, som, smuđ, štuka, kruh)

ŠARAN U RAŠLJAMA
SMUĐ
SOM
ŠTUKA
ŠARAN
ŽABE

(žabe pržene u pivskom kvascu)

JELA S ROŠTILJA

DOMAĆA KOBASICA S KUPUSOM I KROMPIROM
(pržena svježa domaća kobasica, dinstani kupus, kuhani krumpir, kruh)

ĆEVAPČIĆI
(juneće mljeveno meso, luk, ajvar, kruh)

PLJESKAVICA
(juneće mljeveno meso, luk, ajvar, kruh)

MIJEŠANO MESO
(ćevapi, pljeskavica, slanina, domaća kobasica, kotlet, ražnjić, luk, ajvar, kruh)

SVINJSKI KOTLET NA ŽARU
(svinjski kotlet, kruh)

BARANJSKI ODREZAK
(svinjski odrezak s češnjakom, kruh)

PUREĆI FILE U UMAKU
(pureći file, umak, kruh)

PUREĆI FILE U UMAKU OD GLJIVA
(pureći file, gljive, kruh)

RAŽNJIĆI
(svinjetina, kruh)

PILEĆI RAŽNJIĆI
(pileće bijelo meso, povrće, kruh)

PUREĆI RAŽNJIĆI
(pureće meso, povrće, kruh)

ODRESCI

BEČKI ODREZAK
(panirani svinjski odrezak, kruh)

PARIŠKI ODREZAK
(panirani svinjski odrezak u pivskom kvascu, kruh)

ZAGREBAČKI ODREZAK
(panirana svinjetina punjena šunkom i sirom)

VEGETARIJANSKA PLATA
POHANI SIR
DNEVNI MENI
MENI ZA GRUPE
(Busovi i škole)

PRILOZI

KUHANI KRUMPIR
RIŽA
POMES FRITES
KRUMPIR PIRE
KROKETI
KUHANO POVRĆE
DOMAĆE TIJESTO
DOMAĆE TIJESTO SA SIROM
DOMAĆE TIJESTO SA ORASIMA

DODACI

TARTAR UMAK
KEČAP
AJVAR
KISELO VRHNJE

SALATE

KRUMPIR SALATA
SEZONSKA SALATA
ZIMSKA SALATA
ŠOPSKA SALATA

SLASTICE

PALAČINKE
(2 palačinke sa orasima sa orasima, sirom, čokoladom i džemom)

SLADOLED KUGLA
DOMAĆA GUŽVARA
DOMAĆA SAVIJAČA

Galerija slika

Doživite pravi tradicionalni ugođaj te okusite iznimnu gastronomsku ponudu.







Kako do nas

Nalazimo se u Bilju u ulici Kralja Zvonimira 37a

Javite nam se !


Restoran Kod Varge


Tel: +385 (0)31 750 031

Tel/Fax: +385 (0)31 750 120

gsm: +385 (0)98 21 43 00

restoran.varga@gmail.com


Vaše ime:


Vaša Email adresa:


Poruka: